Köpa valp

Kennel Mallekraft

är en kennel som föder upp Malinois i mindre skala, max 1-2 kullar/år. Våra hundar är lämpade för tävling och tjänst.

Vi säljer inte hundar som rena sällskaps-, vakt- eller familjehundar.
Däremot har vi inget krav på att våra valpaköpare ska eller måste tävla. Vad man väljer att göra med sin hund är upp till var och en, man behöver inte vara polis eller träna skydd för att få köpa hund. Vi kan inte ställa högre krav på våra valpköpare än på oss själva.

Vi har ofta lång väntelista på våra valpkullar, vilket gör att ni kan få vänta på er valp. Vi har inte heller någon kölista. Hos oss får ni oftast inte välja valp. Givetvis får ni ha önskemål, men det är vi som väljer vilken valp som kommer att hamna hos dig. Valet fattar vi efter de önskemål och till vilket syfte du skall ha din hund.

Det är vi som ser valparna mest, det är vår kännedom om kullen/föräldrar/övriga släktingar och vår 29-åriga erfarenhet av rasen som slutligen avgör vilken valp ni får. Vi vill att det skall bli så rätt som möjligt så att du och din hund kommer att trivas tillsammans för lång tid framöver.

Här får ni helt enkelt lita på oss. På våra 16 kullar har vi inte placerat många valpar fel. Välkomna att höra av er om ni är intresserade av valp eller om ni har frågor.
Första kontakt tas via mail: kennel@mallekraft.se